HAAL HET MAXIMALE RENDEMENT IN SALES DOOR HET GEBRUIKEN VAN DE D.I.S.C. STRATEGIE GETRAIND DOOR EEN SALES EXPERT.

Gilbert Heygele
Sales Expert / Sales Trainer / Keynote Speaker

4 REDENEN WAAROM IEDERE STARTER OOIT IN DE SALES MOET HEBBEN GEWERKT!

Het belang van zelfkennis ontwikkelen

Zelfkennis ontwikkelen is belangrijk. Zowel op privé als zakelijk vlak heb je een grote voorsprong als je weet wie je bent en wat je sterke en zwakke punten zijn. Zo kun je op zakelijk gebied je zelfkennis inzetten tijdens het vinden van een baan, tijdens het samenwerken, om problemen op te lossen en om goed te kunnen functioneren. Bovendien zul je je gelukkiger en gemotiveerder voelen als jij doet waar je goed in bent. En die zwaktes? Ook daar kun je een positieve draai aan geven (of mee aan de slag) als je over zelfkennis beschikt.

Jezelf ontwikkelen, zelfkennis en persoonlijke groei

Jezelf ontwikkelen, zelfkennis en persoonlijke groei zijn thema’s waar je actief aan moet werken als je succesvol wilt zijn. Kun je hier wat hulp bij gebruiken? Maak dan kennis met Gilbert Heygele. Gilbert is een expert en ervaringsdeskundige in sales en coaching. Naast dat hij als geen ander het vak van verkopen verstaat, weet hij ook precies hoe jij alles uit jezelf kunt halen. Zo kan Gilbert je leren om jezelf overtuigend te presenteren, maar ook hoe je door body language een zelfverzekerde indruk maakt. Daarnaast weet Gilbert door middel van zijn individuele trainingen jou te coachen en op weg te helpen naar een glansrijke loopbaan.

Lees meer over de cursus zelfkennis

Wil jij graag jezelf ontwikkelen, verbeteren en werken aan je persoonlijke groei? Bekijk dan eens de website van Gilbert. Hier vind je meer informatie over Gilbert en zijn achtergrond in de internationale sales. Daarnaast vind je op de website drie korte video’s waarin Gilbert vertelt met welke punten hij jou (onder andere) kan helpen. Voor meer informatie of als je vragen hebt over de cursus zelfkennis kun je uiteraard vrijblijvend contact opnemen met Gilbert. Op de website vind je de e-mail, het adres, het telefoonnummer en een contactformulier terug. Graag tot snel!

Testimonial

Gilbert was mijn mentor voor 4.5 jaar in Singapore. Dankzij zijn zeer unieke gedetailleerde structuur van zijn Charter Reezults systeem heb ik vandaag een bloeiende firma in Maleisie met 20 medewerkers en een groeiende omzet van MYR 35.000.000.- per jaar.
Neilson Aloysius
Eigenaar van Genesis Corporation Pte Ltd. Kuala Lumpur, Maleisie.

Testimonial

Gilbert heeft meer dan 150 Financiele Adviseurs getrained met zijn gedisciplineerd Charter Reezults Systeem in 6 maanden tijd voor mijn Firma Finance-Sales in Duitsland en Oostenrijk met 21% verhoging in omzet in 12 maanden.
Dr. Ulrich Hammer.
Finance-Sales GmbH
Duitsland

Testimonial

Ik heb Gilbert leren kennen als "sales" trainer. Gilbert is een energiek en enthousiast persoon. Hij is erg betrokken en komt al zijn afspraken nauwkeurig na. Hij durft (verkoop)doelen te stellen en komt deze 100% na. Een echte topper in zijn vakgebied! Bedankt voor al je motivatie en geduld!
Benny Roth
Eigenaar & Oprichter Unicab B.V. Echt , Nederland

VERSTERK JE HOUDING EN VERBETER JE UITSTRALING

Inzicht in jouw non-verbale gedrag maakt je zelfverzekerder en versterkt jouw indruk op anderen. Als je lichaamstaal kunt lezen, vergroot dit jouw inlevingsvermogen. Je voelt hierdoor beter aan wat de beste manier is om te reageren in een situatie. Leer de lichaams taal om doelgericht te communiceren.

GESPREKKEN VOEREN OVER WAARDERING, TALENT EN DE TOEKOMST

Leer hoe je een gesprek voert dat verder gaat dan het traditionele functioneringsgesprek. Hoe goed luister je echt? Vat je samen? Welke vragen stel je en vraag je door? Leer effectieve ontwikkelgesprekken te voeren door jouw coachende gespreksvaardigheden te verbeteren.

 

BOUW AAN STERKE KLANTRELATIES

Behandel je klanten als vrienden en geef hen jouw scherpe observaties, ongevraagd advies en voldoende verwachtingsmanagement. Neem hun zorgen weg en vraag door naar hun behoeften.
Ik probeer niet beter te zijn dan de concurrentie. Maar anders.  

VERTEL JOUW BOODSCHAP MET IMPACT

Een goed verhaal is authentiek, overtuigend, prikkelend en voelt alsof je het zelf hebt beleefd. Dit maakt dat je er achteraf nog aan denkt, het beter onthoudt en kunt navertellen. Heb de storytelling technieken van Les Brown en de presentatie vaardigheden geleerd om een sterk verhaal overtuigend te brengen.

VERGROOT JOUW INVLOED EN OVERTUIGINGSKRACHT

Leer hoe je jouw gesprekspartner kunt meenemen in je visie – op een respectvolle manier die bij jou past – en leer je weerstand ombuigen naar begrip en positiviteit. In gesprek gaan met klanten of collega’s wordt zo nog veel leuker en effectiever. Maar als je heel anders kunt zijn in de manier waarop je verkoopt, zal er veel minder weerstand zijn van je klant.

WORD EEN LEIDER VAN DE TOEKOMST MET VISIE EN IMPACT

Ontdek wat jouw kracht is als coach en hoe je deze in kunt zetten om anderen aan te zetten tot verandering. Weet ieders persoonlijke drive aan te wakkeren en creëert een open sfeer in het team.

 

Contact