Op dit moment heeft Gilbert Heygele bijna 24 maanden op gewacht.Gedurende 26 jaar heeft Gilbert meer dan 1500 verkopers begeleid en getraind in 12 verschillende landen in 3 verschillende talen voor 2 grote internationale firma’s.Sinds 3 maanden helpt Gilbert MKB bedrijven met een een bewezen verkoop systeem. Sales is een vak en moet ook als zodanig benaderd worden. Gilbert’s trainingen zijn individueel en zo opgezet tot  resultaat het einddoel is. Of het nou the de  student verkoper was,de vergevorderde of zelfs professionals iedereen moest een instelling hebben om te veranderen ( leren) in dit geval. Mijn succesvolle training modules:
@ Het veranderen van je mindset.
@ Het beheersen van de kunst om verbinding en vertrouwen te creëren met je klant / prospect namelijk  de emotionele empathie voelen wat andere mensen voelen en het inlevingsvermogen van de cognitieve empathie. ( 2 dagen / 4 dagdelen)
@ Het vermogen om elke klant / propsect, met een bewezen gestructureerde verkoop strategie, positief te beïnvloeden om consistente opdrachten te krijgen zonder het beantwoorden van nutteloze bezwaren. (2 dagen / 4 dagdelen)
@ De hedendaagse closing technieken leren uit 26 jaar ervaring in directe verkoop.
@ Referentie strategie . Toepassen op verschillende producten / diensten.
Gilbert, die ook zijn voetbal coaching liscensies heeft, zijn  trainingen zijn niet aan tijd gebonden, dat betekent dat iedereen heeft een andere leerstijl. Sommige leren snel en anderen hebben meer tijd ( coaching )nodig. Daarom is het resultaat voor Gilbert het allerbelangrijkste.